Сектор за заштита на културното наследство – образци други корисници 2020 година

од admin_kult

Образец за Оперативен и финансиски план за користење буџетски средства за реализација на проект од областа на заштитата на културното наследство за 2020 година

Образец за Финансиски извештај за реализација на проектот од програмата на институцијата

Образец за наративен извештај за реализација на проект

 

 

 

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на Р.С.Македонија користи т.н."колачиња" со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе