Конкурс за поддршка на стручно усовршување на дефицитарни кадри во областа на театарот, музиката, танцот, литературата, визуелните уметности, архитектурата и дизајнот и непосредната заштита на недвижното и движното културно наследство и негување на нематеријалното културно наследство за 2021 година

од admin_kult

Конкурс за поддршка на стручно усовршување на дефицитарни кадри во областа на театарот, музиката, танцот, литературата, визуелните уметности, архитектурата и дизајнот и непосредната заштита на недвижното и движното културно наследство и негување на нематеријалното културно наследство за 2021 година

ПРИЈАВА

Можеби ве интересира:

Leave a Comment

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе