Архитектура и Дизајн

од Ministerstvo za kultura

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_text _builder_version=”3.13″]

“Резултати од годишнитe конкурси за проекти од национален интерес во културата за 2019”

 

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.13″]

“Годишен конкурс за финансирање проекти од национален интерес во културата од областа на Визуелни уметности, архитектура и дизајн за 2020 година”

Пријава за визуелни уметности,архитектура и дизајн за 2020

Обрасци за проекти од областа на визуелните уметности , архитектура и дизајнот

“Резултати од годишните конкурси за проекти од национален интерес во културата од областа на Визуелните уметности , архитектурата и дизајнот за 2020 година““

Табела за визуелните уметности , архитектурата и дизајнот 

“Годишен конкурс за финансирање проекти од национален интерес во културата од областа на Визуелните уметности , архитектура и дизајн за 2021 година“

Пријава за визуелни уметности , архитектура и дизајн за 2021

“Резултати од годишните конкурси за проекти од национален интерес во културата од областа на Визуелните уметности , архитектурата и дизајнот за 2021 година““

Национални установи

Други корисници

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_text _builder_version=”3.13″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе