К О Н К У Р С за доделување месечни надоместоци на самостојните уметници за 2024 година

од admin_kult

К О Н К У Р С за доделување месечни надоместоци на самостојните уметници за 2024 година

ПРАВИЛНИК ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ПРАВИЛНИКОТ ЗА УСЛОВИТЕ, КРИТЕРИУМИТЕ И ПОСТАПКАТА ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ МЕСЕЧНИ НАДОМЕСТОЦИ ОД СРЕДСТВА ОД БУЏЕТОТ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ЗА ПРИДОНЕСИТЕ ЗА ЗДРАВСТВЕНО, ПЕНЗИСКО И ИНВАЛИДСКО ОСИГУРУВАЊЕ И ЗА ДАНОКOT НА ЛИЧЕН ДОХОД НА
САМОСТОЈНИТЕ УМЕТНИЦИ

ПРАВИЛНИК ЗА УСЛОВИТЕ, КРИТЕРИУМИТЕ И ПОСТАПКАТА ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ МЕСЕЧНИ НАДОМЕСТОЦИ ОД СРЕДСТВА ОД БУЏЕТОТ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ЗА ПРИДОНЕСИТЕ ЗА ЗДРАВСТВЕНО,
ПЕНЗИСКО И ИНВАЛИДСКО ОСИГУРУВАЊЕ И ЗА ДАНОКOT НА ЛИЧЕН ДОХОД НА САМОСТОЈНИТЕ УМЕТНИЦИ

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе