Конкурс за учество во финансирање проекти на правни лица од Република Северна Македонија кои се поддржани од пилот-проектот на извршната Агенција за образование и култура на Европската Унија:Проекти за соработка во Западен Балкан „Зацврстување на културната соработка и конкурентноста на културните и креативните индустрии во Западен Балкан“ за 2021 година

од admin_kult

Конкурс за учество во финансирање проекти на правни лица од Република Северна Македонија кои се поддржани од пилотпроектот на извршната Агенција за образование и култура на Европската Унија:Проекти за соработка во Западен Балкан „Зацврстување на културната соработка и конкурентноста на културните и креативните индустрии во Западен Балкан“ за 2021 година

Пријава за  учество во финансирање проекти на правни лица од Република Северна Македонија кои се поддржани од пилотпроектот на  извршната Агенција за образование и култура на Европската Унија како проекти за соработка во Западен Балкан „Зацврстување на културната соработка и конкурентноста на културните и креативните индустрии во Западен Балкан“ за 2021 година 

 

Можеби ве интересира:

Leave a Comment

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе