ОБРАЗЕЦ ЗА КОРИСТЕЊЕ БУЏЕТСКИ СРЕДСТВА ЗА КО-ФИНАНИРАЊЕ НА ПРОЕКТ ПОДДРЖАН ОД ПИЛОТ-ПРОЕКТОТ И ПОВИКОТ ОД ИЗВРШНАТА АГЕНЦИЈА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И КУЛТУРА НА ЕВРОПСКАТА КОМИСИЈА: ПРОЕКТИ ЗА СОРАБОТКА ВО ЗАПАДЕН БАЛКАН „ЗАЦВРСТУВАЊЕ НА КУЛТУРНАТА СОРАБОТКА И КОНКУРЕНТНОСТА НА КУЛТУРНИТЕ И КРЕАТИВНИТЕ ИНДУСТРИИ ВО ЗАПАДЕН БАЛКАН“ ЗА 2022 ГОДИНА ЗА НАЦИОНАЛНИ УСТАНОВИ И ЗА ДРУГИ КОРИСНИЦИ

од admin_kult

ОБРАЗЕЦ ЗА ОПЕРАТИВЕН И ФИНАНСИСКИ ПЛАН ЗА КОРИСТЕЊЕ БУЏЕТСКИ СРЕДСТВА ЗА КО-ФИНАНИРАЊЕ НА ПРОЕКТ ПОДДРЖАН ОД ПИЛОТ-ПРОЕКТОТ И ПОВИКОТ ОД ИЗВРШНАТА АГЕНЦИЈА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И КУЛТУРА НА ЕВРОПСКАТА КОМИСИЈА: ПРОЕКТИ ЗА СОРАБОТКА ВО ЗАПАДЕН БАЛКАН „ЗАЦВРСТУВАЊЕ НА КУЛТУРНАТА СОРАБОТКА И КОНКУРЕНТНОСТА НА КУЛТУРНИТЕ И КРЕАТИВНИТЕ ИНДУСТРИИ ВО ЗАПАДЕН БАЛКАН“ ЗА 2022 ГОДИНА ЗА НАЦИОНАЛНИ УСТАНОВИ И ЗА ДРУГИ КОРИСНИЦИ

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе