Прес

Конкурси

Министерство

Легислатива

Институции

ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР

Настани

Државни награди

Јавни набавки

Контакт

ЛОГО НА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

 

 

 

 

 

 

Распоред на обуки за електронско аплицирање на Годишниот конкурс за финансирање проекти од национален интерес во културата за 2022 година

 

Распоредот на Обуки за електронско аплицирање на Годишниот конкурс можете да го симнете ОВДЕ