Njoftim nga Komisioni për dhënien e provimit për lektorë me të dhëna për Provimin për lektorë për nëntor të vitit 2022

од admin_kult

Në përputhje me Rregulloren për mënyrën e dhënies së provimit për marrjen e licencës së lektorimit dhe për Programin për provimin. Komisioni për dhënien e provimit për lektorë informon se pjesa hyrëse e provimit do të mbahet më 22 nëntor në fillim të orës 10 në Institutin për gjuhë maqedone „Krste Misirkov“. Pjesa praktike e provimit do të zatohet menjëherë pas shqyritmit të provimeve. Pjesa gojore e porvimit do të mbahet më 24 nëntor në fillim të orës 10:45.

Konsulltimet për kandidatët e interesuar do të mbahen me marrëveshje telefonike paraprake.

Prof. dr. Lidija Tanturovska ( telefoni: 079 / 237-116)

Prof.dr. Vesna Kostovska (telefoni: 075 / 298-496)

Prof.dr. Tomisllav Trenevski ( telefoni: 076/ 469-468)

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе