Ministria e Kulturës, pjesë e përgaditjeve të strategjisë kombëtar për të drejtën e personave me aftësi të kufizuara

од admin_kult

Ministria e Kulturës në mënyrë active morri pjesë në konnferencën dy ditore për përgaditjen e strategjisë kombëtare për të drejtat e personave me aftësi të kufizuara. Të gjithë palët e interesuara në këtë çështje, përmes seminareve dhanë kontributin e tyre për të mundësuar krijimin e synimeve prioritare për personat me aftësi të kufizuara. Në përgatitjen e dokumentit morën pjesë të gjitha ministritë e linjës dhe anëtarët e TKK-së, BNJVL-ja, Zyra e Prokurorit Publik dhe agjencitë zhvillimore në bashkëpunim me organizatën gjermane GIZ.

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе