Меѓународна дејност

од Ministerstvo za kultura

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row _builder_version=”3.13″][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_text _builder_version=”3.13″]

“Резултати од годишнитe конкурси за проекти од национален интерес во културата за 2019”

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.13″]

“Годишен конкурс за финансирање проекти од национален интерес во културата од областа на Меѓународна дејност за 2020 година”

[ Пријава за меѓународна соработка 2020]

Обрасци за проект од областа на меѓународната дејност

“Резултати од годишните конкурси  за проекти од национален интерес во културата од областа на Меѓународната дејност за 2020 година“

Табела за меѓународната дејност

“Годишен конкурс за финансирање проекти од национален интерес во културата од областа на Меѓународната дејност за 2021 година“

Пријава за меѓународна дејност 2021

“Резултати од годишните конкурси  за проекти од национален интерес во културата од областа на Меѓународната дејност за 2021 година“

Котизации и настани во организација на Министерството за култура

Национални установи 

Други корисници

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_text _builder_version=”3.13″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе