Литература и издавачка дејност

од Ministerstvo za kultura

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_text _builder_version=”3.13″]

“Резултати од годишнитe конкурси за проекти од национален интерес во културата за 2019”

 

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.13″]

“Годишен конкурс за финансирање проекти од национален интерес во културата од областа на Литература и издавачка дејност за 2020 година”

Пријава за литература и издавачка дејност за 2020

Обрасци за проект од електронското издаваштво

Обрасци за списание

Обрасци за публикација

“Резултати од годишните конкурси за проекти од национален интерес во културата од областа на Литературата и издавачката дејност за 2020 година“

Табела за издавачка дејност

“Годишен конкурс за финансирање проекти од национален интерес во културата од областа на Литература и издавачка дејност   за 2021 година“

Пријава за литература и издавачка дејност за 2021

“Резултати од годишните конкурси за проекти од национален интерес во културата од областа на Литературата и издавачката дејност за 2021 година“

Национални установи

Други корисници

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_text _builder_version=”3.13″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе