Интердисциплинарни проекти

од Ministerstvo za kultura

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_text _builder_version=”3.13″]

“Резултати од годишнитe конкурси за проекти од национален интерес во културата за 2019”

 

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.13″]

“Годишен конкурс за финансирање проекти од национален интерес во културата од областа на Интердисциплинарни проекти за 2020 година”

Пријава за интердисциплинарна дејност 2020

“Резултати од годишните конкурси за проекти од национален интерес во културата од областа на Интердисциплинарни проекти за 2020 година“

Табела за интердисциплинарна дејност

“Годишен конкурс за финансирање проекти од национален интерес во културата од областа на Интердисциплинарни проекти за    2021 година“

Пријава за интердисциплинарна дејност 2021

“Резултати од годишните конкурси за проекти од национален интерес во културата од областа на Интердисциплинарни проекти за 2021 година“

Други корисници

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_text _builder_version=”3.13″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе