Резултати  од Конкурсот за доделување месечни надоместоци за самостојните уметници за 2024 година

од admin_kult

Конкурс за доделување месечни надоместоци на самостојните уметници за 2023 година

Пријава за доделување месечни надоместоци на самостојните уметници за 2023 година

Правилник за изменување и дополнување на правилникот за условите критериумите и постапката за доделување месечни надоместоци од средства од буџетот на Република Северна Македонија за придонесите за здравствено , пензионерско и инвалидско осигурување и за данокот на личен доход на самостојните уметници  (Службен весник на РСМ, бр. 258 од 30.11.2022 година)

Правилник за изменување и дополнување на правилникот за условите критериумите и постапката за доделување месечни надоместоци од средства од буџетот на Република Северна Македонија за придонесите за здравствено , пензионерско и инвалидско осигурување и за данокот на личен доход на самостојните уметници   (Службен весник на РСМ, бр. 252 од 10.11.2021 година)

Резултати  од Конкурсот за доделување месечни надоместоци за самостојните уметници за 2024 година

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе