Продолжен рокот за аплицирање во рамките на повикот на УНЕСКО, Британскиот совет и Италијанската агенција за развојна соработка за проектот „Култура и креативност за Западен Балкан“ финансиран од Европската Унија

од admin_kult

Министерството за култура и Националната комисија за УНЕСКО на Република Северна Македонија информираат дека рокот за аплицирање во рамките на повикот на УНЕСКО, Британскиот совет и Италијанската агенција за развојна соработка за проектот „Култура и креативност за Западен Балкан“ финансиран од Европската Унија е продолжен до 15 април 2023 година.

Повикот, критериумите и начините на аплицирање може да се најдат на следниве линкови:

.

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе