Објавен е Конкурсот за доделување на државната награда „Св. Климент Охридски“ во 2022 година

од admin_kult

Ве информираме дека Одборот за доделување на државната награда „Св. Климент Охридски“ распиша Конкурс за доделување на државната награда „Св. Климент Охридски“ во 2022 година.

Конкурсот ќе трае од 1 до 30 јуни 2022 година и е достапен и на веб-страницата на Министерството за култура.

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе