Образец за оперативен и финансиски план за користење буџетски средства за ко – финансирање на проект поддржан од Програмата Креативна Европа -Потпрограма Култура (2014 – 2020) како проект од Национален интерес во културата 2021 година за Национални установи и други корисници

од admin_kult

ОБРАЗЕЦ ЗА ОПЕРАТИВЕН И ФИНАНСИСКИ ПЛАН ЗА КОРИСТЕЊЕ БУЏЕТСКИ СРЕДСТВА ЗА КО-ФИНАНИРАЊЕ НА ПРОЕКТ ПОДДРЖАН ОД ПРОГРАМАТА КРЕАТИВНА ЕВРОПА-ПОТПРОГРАМА КУЛТУРА (2014-2020) КАКО ПРОЕКТ ОД  НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС ВО КУЛТУРАТА ВО 2021 ГОДИНА ЗА НАЦИОНАЛНИ УСТАНОВИ И ЗА ДРУГИ КОРИСНИЦИ

Можеби ве интересира:

Leave a Comment

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе