Образец за оперативен и финансиски план за користење буџетски средства во 2022 година за ко – финансирање на проект поддржан од програмата Креативна Европа – Потпрограма култура (2021 – 2027) за национални установи и за други корисници

од admin_kult

Образец за оперативен и финансиски план за користење буџетски средства во 2022 година за ко – финансирање на проект поддржан од програмата Креативна Европа – Потпрограма култура (2021 – 2027) за национални установи и за други корисници

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе