ОБРАЗЕЦ ЗА НАРАТИВЕН И ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ ЗА КО-ФИНАНСИРАЊЕ НА ПРОЕКТИ ПОДДРЖАНИ ОД ПРОГРАМАТА КРЕАТИВНА ЕВРОПА-ПОТПРОГРАМА КУЛТУРА (2014-2020) И ПРОЕКТИ ЗА СОРАБОТКА ВО ЗАПАДЕН БАЛКАН ЗА 2022 ГОДИНА ЗА НАЦИОНАЛНИ УСТАНОВИ И ДРУГИ КОРИСНИЦИ

од admin_kult

ОБРАЗЕЦ ЗА НАРАТИВЕН И ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ ЗА КО-ФИНАНСИРАЊЕ НА ПРОЕКТИ ПОДДРЖАНИ ОД ПРОГРАМАТА КРЕАТИВНА ЕВРОПА-ПОТПРОГРАМА КУЛТУРА (2014-2020) И ПРОЕКТИ ЗА СОРАБОТКА ВО ЗАПАДЕН БАЛКАН ЗА 2022 ГОДИНА ЗА НАЦИОНАЛНИ УСТАНОВИ И ДРУГИ КОРИСНИЦИ

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе