Конкурс за учество во финансирање на проекти на правни лица од Република Северна Македонија кои се поддржани од програмата Креативна Европа (2014 – 2020) – потпрограма Култура на Европската унија за 2021 година

од admin_kult

Конкурс за учество во финансирање на проекти на правни лица од Република Северна Маскедонија кои се поддржани од програмата Креативна Европа (2014 – 2020) – потпрограма Култура на Европската унија за 2021 година

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе