Конкурс за учество во финансирање проекти на правни лица од Републија Северна Македонија кои се поддржани од пилот – проектот на Извршната агенција за образование и култура на Европската унија:Проекти за соработка во Западен Балкан „Зацврстување на културната соработка и конкурентноста на културните и креативните индустрии во Западен Балкан“ за 2022 година

од admin_kult

Конкурс за учество во финансирање проекти на правни лица од Републија Северна Македонија кои се поддржани од пилот – проектот на Извршната агенција за образование и култура на Европската унија:Проекти за соработка во Западен Балкан „Зацврстување на културната соработка и конкурентноста на културните и креативните индустрии во Западен Балкан“ за 2022 година

Пријава

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе