КОНКУРС за проект за манифестацијата „Цртај на македонски јазик“ за 2023 година

од admin_kult

КОНКУРС за учество во финансирање на проекти заманифестацијата „Цртај на македонски јазик“ во 2023 година

ПРИЈАВА за проект за манифестацијата „Цртај на македонски јазик“ за 2023 година

Образец за наративен и финансиски извештај за проект од манифестацијата „Цртај на македонски јазик“ во 2023 година

Образец за оперативен и финансиски план за користење буџетски средства за реализација на проект од манифестацијата „Цртај на македонски јазик“ во 2023 година

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе