Конкурс за поддршка на стручно усовршување на дефицитарни кадри во уметностите и заштитата на културното наследство од областа на  културата за 2023 година

од admin_kult

Конкурс за поддршка на стручно усовршување на дефицитарни кадри во уметностите и заштитата на културното наследство од областа на  културата за 2023 година

Прилог 1 Висина на финансиската поддршка за стручно усовршување, согласно бројот на добиени бодови и
државата на престојот

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе