Завршна табела со  поддржани проекти и резултати од Конкурсот за учество во финансирање проекти на правни лица од Република Северна Македонија кои се поддржани од програмите на Креативна Европа (2014-2020) – Потпрограма Култура за 2021 година

од admin_kult

Завршна табела со  поддржани проекти и резултати од Конкурсот за учество во финансирање проекти на правни лица од Република Северна Македонија кои се поддржани од програмите на Креативна Европа (2014-2020) – Потпрограма Култура за 2021 година

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе