Табела на одобрени пријави на Конкурсот за учество во финансирање на проекти на правни лица од Република Северна Македонија кои се поддржани од Пилот – проектот на Извршната агенција за образование и култура на Европската Унија: Проекти за соработка во Западен Балкан „Зацврстување на културната соработка и конкурентноста на културните и креативните индустрии во Западен Балкан“ за 2022 година

од admin_kult

Табела на одобрени пријави на Конкурсот за учество во финансирање на проекти на правни лица од Република Северна Македонија кои се поддржани од Пилот – проектот на Извршната агенција за образование и култура на Европската Унија: Проекти за соработка во Западен Балкан „Зацврстување на културната соработка и конкурентноста на културните и креативните индустрии во Западен Балкан“ за 2022 година

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе