Табела на одобрени проектни пријави на Конкурсот за учество во финансирање на проекти на правни лица од Република Северна Македонија кои се поддржани од програмата „Креативна Европа (2014 – 2020) – потпрограма Култура“ на Европската Унија за 2022 година

од admin_kult

Табела на одобрени проектни пријави на Конкурсот за учество во финансирање на проекти на правни лица од Република Северна Македонија кои се поддржани од програмата „Креативна Европа (2014 – 2020) – потпрограма Култура“ на Европската Унија за 2022 година

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе