Програма за изградба на нови објекти и за реконструкција, санација и адаптација на постојните објекти што ги користат Националните установи од областа на културата за 2024 година

од admin_kult

Програма за изградба на нови објекти и за реконструкција, санација и адаптација на постојните објекти што ги користат Националните установи од областа на културата за 2024 година

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе