Предлог-законот за управување со природното и културното наследство на Охридскиот Регион на јавна дискусија

од admin_kult

Министерството за култура известува дека е изработен  Предлог-законот за управување со природното и културното наследство на Охридскиот Регион.

Сите забелешки, мислења и предлози на Предлог-законот може да се оставуваат на следните електронски адреси.

Зоран Павлов: z.pavlov@uzkn.gov.mk

Оливера Ливриниќ: olivera.livrinic@kultura.gov.mk

Весна Илиевска: v.ilievska@kultura.gov.mk

Фросина Ѓоршовска:f.gorsovska@kultura.gov.mk

Рокот за нивно доставување до 10.02.2024 година.

Јавната расправа за Предлог-законот за управување со природното и културното наследство на Охридскиот Регион ќе се одржи на 7 февруари во 11 часот во Националната и универзитетска библиотека „Свети Климент Охридски“ Скопје.

ПРЕДЛОГ НА ЗАКОН ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ПРИРОДНОТО И КУЛТУРНОТО НАСЛЕДСТВО ВО ОХРИДСКИОТ РЕГИОН

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе