ПОДДРЖАНИ ПРОЕКТИ НА ГОДИШНИОТ КОНКУРС ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ПРОЕКТИ ОД НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС ВО КУЛТУРАТА ОД ОБЛАСТА НА ЛИТЕРАТУРАТА И ИЗДАВАЧКА ДЕЈНОСТ ЗА 2019 ГОДИНА

од Martin Krzhaloski

ТАБЕЛА НА ПОДДРЖАНИ ПРОЕКТИ НА ГОДИШНИОТ КОНКУРС ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ПРОЕКТИ ОД НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС ВО КУЛТУРАТА ОД ОБЛАСТА НА ЛИТЕРАТУРАТА И ИЗДАВАЧКА ДЕЈНОСТ ЗА 2019 ГОДИНА

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе