Конкурс за учество во финансирање проекти на правни лица од Република Северна Македонија кои се поддржани од пилот-проектот на извршната Агенција за образование и култура на Европската Унија:Проекти за соработка во Западен Балкан „Зацврстување на културната соработка и конкурентноста на културните и креативните индустрии во Западен Балкан“ за 2021 година

од admin_kult

Конкурс за учество во финансирање проекти на правни лица од Република Северна Македонија кои се поддржани од пилот-проектот на извршната Агенција за образование и култура на Европската Унија:Проекти за соработка во Западен Балкан „Зацврстување на културната соработка и конкурентноста на културните и креативните индустрии во Западен Балкан“ за 2021 година

Пријава за  учество во финансирање проекти на правни лица од Република Северна Македонија кои се поддржани од пилот–проектот на  извршната Агенција за образование и култура на Европската Унија како проекти за соработка во Западен Балкан „Зацврстување на културната соработка и конкурентноста на културните и креативните индустрии во Западен Балкан“ за 2021 година 

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе