Конкурс за учество во финансирање проекти на правни лица од Република Северна Македонија кои се поддржани од Програмата Креативна Европа 2021-2027 – Потпрограма Култура на Европската Унија за 2022 година

од admin_kult

Конкурс за учество во финансирање проекти на правни лица од Република Северна Македонија кои се поддржани од Програмата Креативна Европа 2021-2027 – Потпрограма Култура на Европската Унија за 2022 година

Пријава за учество во финансирање на проекти на правни лица од Република Северна Македонија кои се поддржани од програмите на Креативна Европа – Потпрограма Култура (2021 – 2027) за 2022 година

Пријава за учество во финансирање на проекти на правни лица од Република Северна Македонија кои се поддржани од програмите на Креативна Европа – Потпрограма Култура (2021 – 2027) за 2022 година во активности на европските мрежи

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе