Информација за апликантите на Годишните конкурси за 2023 година

од admin_kult

Решенијата од резултатите од Годишните конкурси на Министерството за култура веќе пристигнуваат на корисничките профили на Националниот портал за е-услуги, односно www.uslugi.gov.mk.

Потсетуваме дека од денот на приемот на решението на корисничкиот профил, рокот за поднесување жалба е 15 дена. Жалбата се доставува во писмена форма.

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе