Инспекциски акти 2022

од admin_kult

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти решение

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти 2023

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти записници

Инспекциски акти 2024

Инспекциски акти записници

ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТАТА НА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА, СЕКТОР ЗА УПРАВЕН И ИНСПЕКЦИСКИ НАДЗОР , ЗА ПЕРИОДОТ ЈАНУАРИ – ЈУНИ 2023 ГОДИНА

ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТАТА НА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА, СЕКТОР ЗА УПРАВЕН И ИНСПЕКЦИСКИ НАДЗОР, ЗА ПЕРИОД ЈУЛИ – ДЕКЕМВРИ, 2023 ГОДИНА

НЕДЕЛЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА ИЗВРШЕНИ НАДЗОРИ 30.10.2023 – 03.11.2023 ГОДИНА

НЕДЕЛЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА ИЗВРШЕНИ НАДЗОРИ 06.11.2023 – 10.11.2023 ГОДИНА

НЕДЕЛЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА ИЗВРШЕНИ НАДЗОРИ 13.11.2023 – 17.11.2023 ГОДИНА

НЕДЕЛЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА ИЗВРШЕНИ НАДЗОРИ 20.11.2023 – 24.11.2023 ГОДИНА

НЕДЕЛЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА ИЗВРШЕНИ НАДЗОРИ 27.11.2023 – 01.12.2023 ГОДИНА

НЕДЕЛЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА ИЗВРШЕНИ НАДЗОРИ 04.12.2023 – 07.12.2023 ГОДИНА

НЕДЕЛЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА ИЗВРШЕНИ НАДЗОРИ 11.12.2023 – 15.12.2023 ГОДИНА

НЕДЕЛЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА ИЗВРШЕНИ НАДЗОРИ 18.12.2023 – 22.12.2023 ГОДИНА

НЕДЕЛЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА ИЗВРШЕНИ НАДЗОРИ 25.12.2023 – 29.12.2023 ГОДИНА

НЕДЕЛЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА ИЗВРШЕНИ НАДЗОРИ 08.01.2024 – 12.01.2024 ГОДИНА

НЕДЕЛЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА ИЗВРШЕНИ НАДЗОРИ 15.01.2024 – 19.01.2024 ГОДИНА

НЕДЕЛЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА ИЗВРШЕНИ НАДЗОРИ 22.01.2024 – 26.01.2024 ГОДИНА

НЕДЕЛЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА ИЗВРШЕНИ НАДЗОРИ 29.01.2024 – 02.02.2024 ГОДИНА

НЕДЕЛЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА ИЗВРШЕНИ НАДЗОРИ 12.02.2024 – 16.02.2024 ГОДИНА

НЕДЕЛЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА ИЗВРШЕНИ НАДЗОРИ 19.02.2024 – 23.02.2024 ГОДИНА

НЕДЕЛЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА ИЗВРШЕНИ НАДЗОРИ 26.02.2024 – 01.03.2024 ГОДИНА

НЕДЕЛЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА ИЗВРШЕНИ НАДЗОРИ 04.03.2024 – 08.03.2024 ГОДИНА

НЕДЕЛЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА ИЗВРШЕНИ НАДЗОРИ 11.03.2024 – 15.03.2024 ГОДИНА

НЕДЕЛЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА ИЗВРШЕНИ НАДЗОРИ 18.03.2024 – 22.03.2024 ГОДИНА

НЕДЕЛЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА ИЗВРШЕНИ НАДЗОРИ 25.03.2024 – 29.03.2024 ГОДИНА

НЕДЕЛЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА ИЗВРШЕНИ НАДЗОРИ 08.04.2024 – 12.04.2024 ГОДИНА

НЕДЕЛЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА ИЗВРШЕНИ НАДЗОРИ 15.04.2024 – 19.04.2024 ГОДИНА

НЕДЕЛЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА ИЗВРШЕНИ НАДЗОРИ 29.04.2024 – 03.05.2024 ГОДИНА

НЕДЕЛЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА ИЗВРШЕНИ НАДЗОРИ 06.05.2024 – 10.05.2024 ГОДИНА

НЕДЕЛЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА ИЗВРШЕНИ НАДЗОРИ 13.05.2024 – 17.05.2024 ГОДИНА

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе