Njoftimet për opinionin

Ministria e kulturës, të martën (28.09.2021) në Shkup do realizoj prezantimin e fundit të aplikimit elektronik, i cili do të vendoset këtë vit, për Konkursin e finansimit të projekteve me interes nacional në kulturë për vitin 2022

Ministria e kulturës, të martën (28.09.2021) në Shkup do realizoj prezantimin e fundit të aplikimit elektronik, i cili do të vendoset këtë vit, për Konkursin e finansimit të projekteve me interes nacional në kulturë për vitin 2022

Ministria e kulturës, të martën (28.09.2021) në Shkup do realizoj prezantimin e fundit të aplikimit elektronik, i cili do të vendoset këtë vit, për Konkursin e finansimit të projekteve me interes nacional në kulturë për vitin 2022. Prezantimet janë të dedikuara për...

Ekspozitë e veprave të artistëve nga Kavadari dhe mysafirëve të tyre

Ekspozitë e veprave të artistëve nga Kavadari dhe mysafirëve të tyre

Vepra të artistëve nga Kavadari dhe mysafirëve të tyre janë të prezantuara në Muzeun e Galerisë në Kavadar. Në kuadër të ekspozitës vizituesit mund të shohin vepra nga: Goran Boev,Lazar Dojçinov,Sonja Samarxhieva,si dhe nga të ftuaritr e tyr: Kire Josifov,Dime...

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Intervistat

Intervistë e Ministrës së Kulturës Irena Stefoska për “Prizma”

Intervistë e Ministrës së Kulturës Irena Stefoska për “Prizma”

Ne si trashëgimtarë e kemi për detyrë t’ua transmetojmë brezave të ardhshëm,dhe për këtë duhet ta ruajmë,ta kultivojmë dhe të kujdesemi.Në zemër të identitetit kulturor të vendit tonë,kuptohet se aty bën pjesë edhe trashëgimia kulturore.Sikurse në të gjitha vendet e...

Ministrja e Kulturës Irena Stefoska mysafire në TV Klan Maqedoni

Ministrja e Kulturës Irena Stefoska mysafire në TV Klan Maqedoni

Me 3 milion euro buxhet më të ulët, janë mbështetur 25.96% e projekteve të konsumatorëve të tjerë nga kultura për komunitetin shqiptar dhe 90 milion denarë nga investimet kapitale për Teatrin dhe Bibliotekën në Tetovë. Ndiqni intervistën e ministreshës së kulturës...

Shopova: Kurbinovë të vendoset në listën e UNESKO-s

Shopova: Kurbinovë të vendoset në listën e UNESKO-s

Maqedonia duhet të punojë më intensivisht që të shënohet në hartën botërore të kulturës, sepse ne jemi më pak të pranishëm në skenën botërore, thotë JasminaShopova, këshilltarja e Ministres së Kulturës, e cila ka përvojë të gjatë në UNESKO. Shopova lajmëroi se ka...