Konkurs për mbështetjen e përsosjes profesionale të kuadrove deficitare në fushën e teatrit, muzikës, vallëzimit, letërsisë, arteve vizuale, arkitekturës dhe dizajnit dhe mbrojtjes direkte së trashëgimisë kulturore të paluajtshme dhe të luajtshme dhe kultivimin e trashëgimisë kulturore jomateriale për vitin 2021

од admin_kult

Konkurs për mbështetjen e përsosjes profesionale të kuadrove deficitare në fushën e teatrit, muzikës, vallëzimit, letërsisë, arteve vizuale, arkitekturës dhe dizajnit dhe mbrojtjes direkte së trashëgimisë kulturore të paluajtshme dhe të luajtshme dhe kultivimin e trashëgimisë kulturore jomateriale për vitin 2021

FLETËPARAQITJE                                                                                                                                             

 

Можеби ве интересира:

Leave a Comment

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе