KONKURS PËR PJESËMARRJE NË PROJEKTE FINANCIARE TË PERSONAVE JURIDIK NGA REPUBLIKA E MAQEDONISË SË VERIUT QË MBËSHTETEN NGA PILOT-PROJEKTI I AGJENCISË REALIZUESE PËR ARSIM DHE KULTURË TË BASHKIMIT EVROPIAN: PROJEKTE PËR BASHKËPUNIM NË BALLKANIN PERËNDIMOR “PËRFORCIMI I BASHKËPUNIMIT KULTUROR DHE KONKURRENCËS SË INDUSTRIVE KULTURORE DHE KREATIVE NË BALLKANIN PERËNDIMOR PËR VITIN 2022

од admin_kult

KONKURS PËR PJESËMARRJE NË PROJEKTE FINANCIARE TË PERSONAVE JURIDIK NGA REPUBLIKA E MAQEDONISË SË VERIUT QË MBËSHTETEN NGA PILOT-PROJEKTI I AGJENCISË REALIZUESE PËR ARSIM DHE KULTURË TË BASHKIMIT EVROPIAN: PROJEKTE PËR BASHKËPUNIM NË BALLKANIN PERËNDIMOR “PËRFORCIMI I BASHKËPUNIMIT KULTUROR DHE KONKURRENCËS SË INDUSTRIVE KULTURORE DHE KREATIVE NË BALLKANIN PERËNDIMOR PËR VITIN 2022

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе