Konkurs për ndarjen e kompensimeve mujore për artistët e pavarur për vitin 2022

од admin_kult

Konkurs për ndarjen e kompensimeve mujore për artistët e pavarur për vitin 2022

Fletëparaqitje për ndarjen e kompensimeve mujore për artistët e pavarur për vitin 2022

Rregullore për kushtet, kriteret dhe procedurën për ndarjen e kompensimeve mujore nga buxheti i Republikës së Maqedonisë së Veriut për kontributet për sigurim shëndetësor, pensional dhe invalidor dhe për tatimin mbi të ardhurat personale për artistë të pavarur

 

Можеби ве интересира:

Leave a Comment

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе