informativ për Programin „Evropa Kreative 2021 – 2027“ të Bashkimit evropian 6 prill ,viti 2022 година – IN Instituti dhe Muzeu Manastir

од admin_kult

J’u njoftojmë se në organizimin e Ministrisë së Kulturës dhe Agjencisë së Filmit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 6 prill të vitit 2022 në fillim të orës 12, në IN Instituti dhe Muzeu Manastir do të mbahet sesioni Informativ për Programin „Evropa Kreative 2021 – 2027“ të Bashkimit Evropian.

Qëllimi i eventit është që të prezentojë ciklin e ri programor të Programit „Evropa Kreative –Nënprograme:Kultura dhe MEDIA“ përpara shfrytëzuesve potencial të Programit nga sektori kulturor,kreativ dhe audiovizuel si dhe publikut të gjerë. Në suaza të sesionit të pranishmit dë to kenë mundësinë që të njoftohen me prioritetet dhe qëllimet e thirrjes aktuale për apikim „Projekte për bashkëpunim evropian“ (Nënprogrami „Kultura“) dhe thirrjet e reja për zhvillim, promovim dhe distribuim të filmit evropian dhe industrive audiovizuele (Nënprogrami „MEDIA“)

J’u lutemi prezencën tuaj ta vërtetoni më së voni derë më 5 prill (ora 12), edhe atë : për pëfaqësuesit e sektorëve kulturor dhe kreativ në e-mail adresat në vijim: biljana.prentoska@ced.mk dhe dejan.kotevski@ced.mk, ndërsa për përfaqësuesit e sektorit audiovizuel në e-mail adresën: mirchevska.ivana@filmagency.gov.mk .

Shtojcë :Programi i eventit

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе