Конкурс за доделување месечни надоместоци на самостојните уметници за 2023 година

од admin_kult

Конкурс за доделување месечни надоместоци на самостојните уметници за 2023 година

Пријава за доделување месечни надоместоци на самостојните уметници за 2023 година

Правилник за изменување и дополнување на правилникот за условите критериумите и постапката за доделување месечни надоместоци од средства од буџетот на Република Северна Македонија за придонесите за здравствено , пензионерско и инвалидско осигурување и за данокот на личен доход на самостојните уметници  (Службен весник на РСМ, бр. 258 од 30.11.2022 година)

Правилник за изменување и дополнување на правилникот за условите критериумите и постапката за доделување месечни надоместоци од средства од буџетот на Република Северна Македонија за придонесите за здравствено , пензионерско и инвалидско осигурување и за данокот на личен доход на самостојните уметници   (Службен весник на РСМ, бр. 252 од 10.11.2021 година)

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе