Ķomunikatë për media

Ministria e Kulturës informon se sot (12.2.2019) me fillim në orën 12:00 në hapësirat e Ministrisë, anëtarët e Komisionit profesional për Muzikë, Veprimtari Muzikore-Skenike dhe Folklor, i cili i shqyrton fletëparaqitjet e refuzuara në kuadër të Konkursit për...