Ministrja e Kulturës Stefoska viziton Mogilën e pamposhtur

Ministrja e Kulturës, Irena Stefoska, dje vizitoi kompleksin përkujtimor - Mogilën e pamposhtur në Prilep. Kjo është vizita e saj e parë nga vizitat e paralajmëruara  në terren të monumenteve  LNÇ, në të gjithë vendin. Ato janë planifikuar të rinovohen, pas shumë...

Tejkalohet problemi i pagave në kulturë

Partnerët socialë, Ministria e Kulturës dhe sindikatat e kulturës, SONK dhe SKRM zhvilluan sot një takim pune në të cilën u diskutua për tejkalimin e problemeve në zbatimin e Marrëveshjes Kolektive  në pjesën për pagat në fushën e kulturës për muajin korrik. Në takim...

Dr. Irena Stefoska mori postin Ministre e Kulturës nga Dr. Hysni Ismaili

Në hapësirat e Ministrisë së Kulturës sot u bë pranim-dorëzimi i detyrës ministër i кulturës mes ministrit të deritanishëm, dr. Hysni Ismaili, dhe ministres së sapoemëruar të kulturës, dr. Irena Stefoska. Ministri i deritanishëm, dr. Ismaili, ministres së sapoemëruar...