Në Qendrën e Kulturës „Marko Cepenkov”, sonte me fillim në orën 19:30 në skenën e teatrit amë, organizatori, ansambli i Teatrit të Prilepit „Vojdan Çernodrinski” do ta luajë shfaqjen „Pirej” nga Petre M. Andreevski në regji të Ljupço Gjorgievski.

Menjëherë pas shfaqjes do të ketë biseda në tryezën e rrumbullakët dhe do të jepet vlerësimi që publiku do t’ia bëjë shfaqjes.