IN “Teatri Turk” do ta interpretojë shfaqjen “Zoti i Masakrës” nga Jasmina Reza dhe në regjinë e Bilge Emin të enjten me fillim në orën 20:00.

Shfaqja do të interpretohet në skenën në Teatrin “Komedia” dhe do të interpretohet me titra në gjuhën maqedonase.