Teatri kumanovar sonte me fillim në ora 18.30, do të shfaqë premierën “Sirena e vogël” me motiv të Hans Kristijan Andersen, në regji të Bojana Kralevska. Kjo është shfaqja e parë e dedikuar më të rinjve këtë vitë. Në shfaqje interpretojnë tetë aktorë të teatrit “Sanja Ruseska” Marko Trajkoviç, Aleksandra Mihajlovska, Nikica Jovanovska, Dubravka Kiseliçki, Keti Donçevska Iliq, Zharko Javanviq dhe Vllado Dojçinovski.