Njoftim për rezultatet e Konkurseve vjetore për mbështetjen e projekteve me interes nacional në kulturë për vitin 2019

Të nderuar, Ministria e Kulturës sot (11 mars) në faqen e vet të internetit i publikoi rezultatet finale të Konkurseve vjetore për mbështetjen e projekteve me interes nacional në kulturë për vitin 2019. Pas publikimit të parë të rezultateve, pasi u konstatua nevoja për sqarime shtesë në një pjesë të fletëparaqitjeve dhe në pajtim me … Continue reading Njoftim për rezultatet e Konkurseve vjetore për mbështetjen e projekteve me interes nacional në kulturë për vitin 2019