Mito Haxhi Vasilev-Jasmin

од Ministerstvo za kultura

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.13″]

ÇMIMI SHTETËROR,,MITO  HAXHI VESILEV-JASMIN“

Në bazë të nenit 7 prej ligjit për Çmime shtetërore dhe ligjin për ndryshim dhe plotësim për ligjin e Çmimit shtetëror (,,Gazeta zyrtare e R..M.V”nr 52/06,54/07) me çmimin ,,Mito Haxhi Vasilev-Jasmin” ndahet mirënjohje për realizimin në fushën e publicistikës dhe gazetarisë.

Në një vit më së shumti mund të ndahen pesë çmime.

Çmimin shtetëror e ndan Këshilli për ndarjen e çmimit shtetëror ,, Mito Haxhi Vasilev-Jasmin “  i përbërë nga kryetari dhe 12 anëtarë , i cili shpall konkurs dhe sjell vendim për ndarjen e çmimit.

Konkursi zgjatë prej 1 deri më 31 tetor.

Çmimi shtetëror dorëzohet në Kuvendin e RMV më  21 dhjetor – Dita e lindjes së,, “  çmimi shtetëror ,, Mito Haxhi Vasilev-Jasmin “   për herë të parë është ndarë në vitin 1969.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_blog _builder_version=”3.13″ include_categories=”57″ show_author=”off” show_date=”off” show_categories=”off” fullwidth=”off” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе