Sot me rastin e shënimit të ,,23 tetori – Dita e luftës revolucionare maqedonase” , delegacion i
udhëhequr nga ministrja e kulturës Irena Stefoska dhe koordinatori nacional për ndërkulturalizëm, një
shoqëri, zhvillimi i kulturës dhe bashkëpunim ndër resor Robert Allagjozovski vendosën lule në shtëpinë
përkujtimore të Petar Pop Arsov në Bogomil.