Në sallën kamertale të Filarmonisë së Maqedonisë, koncert do të mbajë orkestra kamertale „Solistët e Shkupit“nesër (17 prill) me fillim në orën 20:00.

Në kuadër të koncertit të titulluar „Kontrabas i koncertit“ në të cilin si solist të kontrabasit do të interpretojë Dragan Trajkovski i cili jeton dhe vepron në Austri, do të shfaqen veprat e Korelit, Vivaldit, Trajkovskit, Hajdnit, Çajkovskit.

Dirigjente është maestro Bisera Çadllovska.