Të shtunën ,15 shkurt, me fillim në ora 20, në Operën dhe Baletin Nacional do të shfaqet performanca e baletit,, Samson dhe Dllilla”, me muzikë të Kamij Sen – Sans.

,,Samson dhe Dallilla” është tregim për pasion, vardisje, tradhtia dhe vdekja, në koreografi të Ronalld Savkoviç (Kroaci), kurse në rolet kryesore do të performojnë: Aleksandra Mijallkova dhe Vasill Çiçijashvilli (Gjeorgjia).

,,Simson dhe Dallilla” shtjellonë një histori biblike për luftën e përjetshme midis së mirës dhe së keqes

Biletat janë në shitje në biletarën e Operës dhe Baletit Nacional dhe online në www.operabalet.mk