Një nga shfaqjet më të kërkuara në IN Teatri “Komedia” – Shkup, shfaqja që i thyen rekordet e shikueshmërisë të nivelit shtetëror është shfaqja “Amshorët e Vardarit” në regji të Sinisha Eftimov. Kjo shfaqje edhe këtë vit do të jetë mysafir në qytetet e vendit tonë, dhe vetëm disa shfaqje tjera e ndajnë atë nga shfaqja jubilare e 100-të.

Sipas Programit Vjetor të vitit 2020, miratuar nga Ministria e Kulturës, shfaqja “Amshorët e Vardarit” në nëntor të këtij viti do të jetë mysafir edhe në Australi.

Kjo gosti në Teatrin “Komedia” është e mbështetur nga ana e Ministrisë së Kulturës.