Me 3 milion euro buxhet më të ulët, janë mbështetur 25.96% e projekteve të konsumatorëve të tjerë nga kultura për komunitetin shqiptar dhe 90 milion denarë nga investimet kapitale për Teatrin dhe Bibliotekën në Tetovë. Ndiqni intervistën e ministreshës së kulturës Irena Stefoska në TV Klan Maqedoni: LINK